Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΤΗΣΗ 29 (Stephen King)

 


Τι μπορείς να πεις για ένα βιβλίο που το έγραψε ο βασιλιάς του τρόμου και της φαντασίας; Αγαπημένος Κινγκ, αγαπημένο βιβλίο, ίσως από τα πιο αγαπημένα μου του γνωστού συγγραφέα, επειδή λατρεύω να διαβάζω βιβλία μυστηρίου που έχουν σχέση με κάποιο μεταφορικό μέσο!
Οι περισσότεροι επιβάτες μιας πτήσης, που ξεκινάει από Λος Άντζελες με προορισμό τη Βοστόνη, εξαφανίζονται, και αυτοί που απομένουν, μεταξύ αυτών και κάποιος πιλότος σε άδεια, προσγειώνονται σε ένα έρημο αεροδρόμιο. 
Μέσα σε ασφυκτική ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση και απόγνωση, οι διαφορετικοί τύποι ηρώων συγκρούονται και ξεδιπλώνουν τις προσωπικότητές τους μέσα σε κλιμακούμενη αγωνία μέχρι το λυτρωτικό, αλλά και κάπως απότομο φινάλε!
Τρόμος, μυστήριο, επιστημονική φαντασία, αλλά και μικρές δόσεις δράματος και ρομάντζου, συνδυασμένα με έναν συναρπαστικό τρόπο γραφής, παρασύρουν τον αναγνώστη σε ένα συνεχές ξεφύλλισμα των σελίδων χωρίς σταματημό!
Προτείνεται σε όλους τους λάτρεις του είδους!!!

Χαρακτηριστικό απόσπασμα του βιβλίου:

"Μας πληρώνουν πάνω από εκατό χιλιάδες δολάρια τον χρόνο, για ένα και μόνο λόγο. Ξέρουν ότι κάθε πιλότος θα αντιμετωπίσει στην καριέρα του τριάντα με σαράντα κρίσιμα δευτερόλεπτα. Μας πληρώνουν για να μην τα χάσουμε, όταν τελικά παρουσιαστεί αυτή η κρίσιμη στιγμή."

Απολαύστε τη μίνι σειρά ΠΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ (1995) που βασίστηκε στο παραπάνω βιβλίο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου