Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΑΣ του Μιχάλη Δαγκλή

 


Τον τελευταίο καιρό οι Έλληνες συγγραφείς των αστυνομικών και ψυχολογικών θρίλερ με εκπλήσσουν ευχάριστα! Το ίδιο συνέβη και με τον συγγραφέα αυτού του σκοτεινού και ατμοσφαιρικού θρίλερ που παρουσιάζει τα γεγονότα με τέτοιον τρόπο ώστε σε καθηλώνει από τις πρώτες σελίδες μέχρι την τελευταία! 
Πρόκειται για μυθοπλασία μεν με την κεντρική ιδέα, όμως, να βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα! Πρόκειται για μια υπόθεση εξαφάνισης μιας έφηβης από ένα χωριό της ανατολικής Πελοποννήσου, την οποία αναλαμβάνει ο Σίμος Σουλιώτης, υπάλληλος σε ένα ιδιωτικό Γραφείο ερευνών. Συνηθισμένη υπόθεση, αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται! Τα γεγονότα θα έχουν μια απρόσμενη τροπή και "οι μάσκες θα πέσουν" με τον βασικό ήρωα, αλλά και τους αναγνώστες να βυθίζονται σε μια σοκαριστική, βίαιη και ασφυκτική ατμόσφαιρα από την οποία θεωρούν ότι δεν μπορούν να ξεφύγουν!
Καταιγιστική πλοκή, έντονες εικόνες, άφθονες ανατροπές, ρεαλιστικοί διάλογοι, καθηλωτικός λόγος, μια γερή δόση κοινωνικού σχολιασμού από τον συγγραφέα και ένας ιδιαίτερος κεντρικός ήρωας που μου θύμισε αρκετά τον Χάρι Χόλε του Νέσμπο, αλλά στο πιο αλήτικο στιλ! 
Πολύ καλό για όσους επιθυμούν κάτι πιο έντονο και σοκαριστικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου